miercuri, 6 februarie 2013

O americancă și-a sufocat iubitul cu sânii Video



Martorii le-au povestit polițiștilor că femeia s-a certat cu prietenul ei de două ori în cursul acelei seri. În timpul celei de-a doua certe, la un moment dat femeia și-a trântit iubitul la podea și s-a urcat pe el. În timp ce acesta o implora să se dea jos, femeia i-a îndesat sânii pe față, reușind în acest fel să-l sufoce. S-a întâmplat în seara de 12 ianuarie 2013 într-o rulotă parcată în Everett, Washington.


Donna Lange, în vârstă de 51, petrecea împreună cu iubitul și cu două cunoștințe în rulotă. În cursul serii cineva a alertat poliția despre faptul că un om murise sufocat. La sosirea poliției unul dintre martori a spus că era posibil ca mortul să fi fost sensibil cu inima și a ”căpătat” un stop cardiac. Al doilea martor a declarat că acolo a fost o altercație. ”Amândoi erau beți și s-au luat la ceartă. Ea l-a înșfăcat de piept cămășii și l-a trântit la podea apoi s-a urcat pe el. El a țipat ca din gură de șarpe să se dea jos că se sufocă. Ea nimic. I-a băgat o mână după cap și i-a îndesat fața între sânii ei. El s-a zbătut. A dat puternic din mâni, apoi a scuturat din picioare de vreo trei ori și gata. A înțepenit.” Medicii au încercat să-l salveze, dar orice acțiune a fost zadarnică. L-au declarat mort.


Polițiștii au precizat că bărbatul mort avea o rană pe față, cauza exactă a morții urmând să fie stabilită în urma necropsiei. Pe forumuri internauții se întreabă dacă nu cumva femeia și-a folosit sânii ca ”armă biologică de asalt!?” Unii acceptă această provocare gândindu-se la faptul că omul a murit ”fericit”. Donna Lange, purtătoarea armei biologice de asalt, este acuzată de ucidere din culpă. Daca în primă fază s-a bănuit că motivul decesului a fost infarctul, ulterior s-a stabilit că bărbatul a fost sufocat de sânii enormi ai iubitei sale. Un polițist a fotografiat degetele încleștate ale victimei în care era un smoc de păr de aceeași culoare ca al femeii ucigașe. (dailymail)